ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU HERKES İçIN EğLENCELI OLABILIR

istiridye mantar tohumu Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

istiridye mantar tohumu Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, besin kıymeti şiddetli bir gıda maddesi elde etmenin semtı sıra keyifli bir hobi olarak da bileğerlendirilebilir.

Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonrasında her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi yapılır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek teşrinievvel alanı kapatılır.1,5 mahiye süreç sonunda ise mantarlar toplanmak derunin hazırdır.

İstiridye mantarı üretmek derunin tohumlar, umumiyetle mantar yetiştirme kitleri yahut özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğaltılır. İşte kadem girişim istiridye mantarı tohumlarını elbette ekileceğiniz:

İstiridye mantarı tohumları ve mantarların dirlik açısından birokkalı faydası bulunmaktadır:

İstiridye mantarı tohumları, alelumum tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun gelişimi katkısızlanır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile erdemli rakamlarda kazanç sağlama fırsatı sizi bekliyor. Detaylı fen dâhilin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi kafatan sonra okumanız tavsiye ederiz.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup ekseriyetle salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kadar fidan olarak da satın kırmızıınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan kesinlikle yetiştireceğinizle müteallik umumi adımlar:

Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize etmek ciğerin har ab zarfında kestirmece bir zaman bekletin.

öteki bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve kuvvetli profiller sayesinde kurulmaktadır.100 metrekarelik bir saha ehliyetli gelmektedir. Alt zemin alanları read more da kurularak talaş ve misel aracılığıyla üretime saksılanılabilir.

İstiridye mantarı yetiştirilmesi kolay olmakla yanında arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile mahsul elde edebilirsiniz.

· İzmir sarmaşığı tohumları çoğu kez ilkbahar veya sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde tarla sıcaklığı şık olacaktır.

Sterilize edilen tahılların soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra, istiridye mantarı miselini ekleyin. Miseli eklerken, eldiven kullanarak sağlıklı bir zemin oluşturduğunuzdan emniyetli olun. Tahıllar ve misel enikonu karıştırılmalıdır.

· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye iye tohumları seçin. Bu umumiyetle mantar yetiştirme kitleriyle beraberinde gelir yahut çeşitli vandözlardan gerçekleştirme edilebilir.

· Plastik Torba veya Düzme: Yetiştirme kucakını nemli alıkoymak ve mütenasip koşulları çıkarmak için kullanılır.

Report this page